Dom vam je ovako uređen? Žao nam je, ali ljudima se vjerojatno ne sviđa

NAČIN na koji dizajnirate, dekorirate ili personalizirate svoj dom može se jako razlikovati od osobe do osobe, ali… Neke stvari su ipak utjecaj trendova pa zbog toga mnogi posežu za sličnim rješenjima u uređenju interijera. Nakon što su korisnici Reddita otkrili koji će trendovi uređenja doma uskoro postati cringe, i čitatelji BuzzFeeda podijelili su svoja mišljenja o najgorim rješenjima kada se o dizajnu interijera radi.

“Otvorene police u kuhinji. Izgleda to sjajno na fotografijama, ali osim ako vam posuđe nije upareno, nepraktično je za svakodnevnu upotrebu. Plus, ako imate otvorene police u kuhinji, posuđe bi moglo biti prekriveno prašinom, a i ako imate kućne ljubimce – moglo bi doći do problema.”

“Ogromna rasvjetna tijela sa žaruljama u Edisonovom stilu koje toliko svijetle da bole.”

“Stvarno mi se ne sviđa trend otvorenog tlocrta. Volim kuhati i mrzim da cijela kuća miriše na hranu. Na primjer, ako pripremate ribu, možete očekivati ​​da će vaš kauč smrdjeti barem nekoliko dana. A danas je doslovno nemoguće pronaći kuću ili stan koji ima odvojenu kuhinju.”

“Fejk ‘dimnjaci’ za lažne kamine, prekriveni lažnim kamenim oblogama. Odakle je to došlo? Ako ne možete ugraditi pravi kamin, nemojte ga tjerati da izgleda kao da ima dimnjak.”

“Samostojeće kade.”

“Ugradnja dvoručnih slavina samo zbog izgleda. Volim kad mogu jednom rukom regulirati temperaturu dok perem suđe.”

“Kuhinjske pločice i kamenje grube teksture lijepo izgleda, ali ako zapravo kuhate, kako ih čistite od masti?”

“Sivi pod. Već je zastario i jeftino izgleda.”

“Prozirna vrata tuša. U kućama s više ljudi ponekad će doći do situacije u kojoj više od jedne osobe mora biti u kupaonici u isto vrijeme, tako da nedostatak privatnosti prilikom tuširanja može biti vrlo neugodan.”

“Bit ću tako sretan kada prestanu stavljati vrata za štalu u svoje kuće! Vrata za štalu su dozvoljena samo ako živite u staji. U suprotnom, prestanite! Jednostavno se sramotite.”

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *