VIDEO Milijun pregleda: Ostavila dečka jer je odbijao koristiti – WC papir

SVAKAKVA životna iskustva dijele se na TikToku. Alexandra Maria Clara iz Tampe, koja na TikToku objavljuje pod korisničkim imenom @withlovefromalex, ispričala je kako je ostavila dečka zbog – WC papira. Naime, u videu koji je dosad skupio više od milijun pregleda ispričala je kako njezin bivši dečko nije koristio WC papir, odbijao ga je kupiti, a umjesto njega brisao se vlažnim maramicama. Priča ide ovako…

Mislila je da mu je ponestalo WC papira, ali…

Alexandra je otišla u kupaonicu u stanu svog dečka i shvatila da nema WC papira. Mislila je da mu je ponestalo, no ubrzo je saznala da ga on ni ne koristi. “Rekla sam mu da nema toalet papira, a on mi je odgovorio: ‘Oh, oprosti’. Ja sam rekla da je u redu. Tad mi i je bilo u redu jer uvijek nosim maramice u torbici”, ispričala je. 

“Rekla sam mu neka ne zaboravi kupiti WC papir kada bude išao u trgovinu. On mi je rekao: ‘Hvala što si me podsjetila'”, ispričala je tiktokerica. No, tjedan dana kasnije kada se vratila u njegov stan, on i dalje nije imao WC papira. 

Kada su tog dana otišli u trgovinu po grickalice, rekla mu je da trebaju kupiti WC papir. On joj je odgovorio: “Neću.” “Pitala sam ga zašto, a on mi je rekao da ne koristi WC papir. Pitala sam ga što koristi i odgovorio je vlažne maramice”, prepričala je Alexandra. 

Nisu više zajedno

Na pitanje što bi ona trebala koristiti dok je u njegovom stanu, on je rekao također vlažne maramice. Njihova rasprava završila je tako što je ona uzela WC papir i otišla na drugu blagajnu kako bi ga platila. Taj je WC papir nosila u svom automobilu i svaki put kada bi išla na toalet, samo bi prije toga otišla po papir u svoj automobil. Kada bi obavila nuždu, vratila bi papir u automobil.

Naposljetku, prekinula je s njim. 

Ekipa u komentarima ispod njezinog videa pisala je kako bi ga oni ostavili i ranije. “Ja bih samo kupila WC papir i otišla kući”, “Ja bih ga ostavila odmah kad je rekao da ne koristi WC papir”, “Zašto ga nisi ostavila i ranije?”, “Nije stvar u tome što on ne koristi WC papir, nego što ga ne želi kupiti iako drugima treba”, “Trebala si reći da trebaš na WC i onda otići doma, u svoj WC”, neki su od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *