Splitska dizajnerica Monika Sablić s kćeri predstavila blagdansku kolekciju odjeće

SPLITSKA dizajnerica Monika Sablić ovog prosinca predstavlja svoju najposebniju blagdansku kolekciju zbog koje joj se na jedinstvenom božićnom modnom snimanju pridružila osamnaestogodišnja kći Mali Maria.

Spoj majčinskog i profesionalnog iskustva te veselje mlade generacije rezultirao je kampanjom punom ljubavi u kojoj odjeća nije opterećenje, već predstavlja vedru igru koja se prilagođava okolnostima. Naime, novom prazničkom mini kolekcijom predstavljeni su visokokvalitetni svileni komadi poput snježno bijelih haljina, kombinezona i košulja, upečatljivih crvenih suknji i detalja, ali i nešto opuštenija pamučna odjeća.

Na taj način dizajnerica je pokazala što za nju znači najljepše doba godine te kako u njemu modno zablistati, bez obzira na to odlučite li se za glamurozni izlazak u grad ili ostanak u toplini doma. I dok za mjesta na kojima treba zasjati Monika preporučuje šik crvene komade u kombinaciji s bjelinom, za ostanak kod kuće ili novogodišnji doček na gradskim trgovima savjetuje tople i ugodne pamučne dizajnerske majice, hoodice te trenirke.

“Znam da će ova kolekcija svima biti u srcu”

“Za moju obitelj, ali i mene kao dizajnericu bila je ovo posebna godina. Suprug Goran uživao je u radu u Hajdukovoj omladinskoj školi, sin Andrej ostvario je velike nogometne uspjehe za svoju dob, Mali Maria postala je punoljetna, a ja sam postala svjesna vrijednosti svoje modne priče koja je ušla u drugo desetljeće postojanja. Taj uspjeh proslavila sam u lipnju otvaranjem modnog butika u Splitu koji je, vjerujem, više od trgovine.

U njemu susrećem djevojke i žene koje vole moje kreacije pa se kupnja nerijetko pretvori u pravu žensku kavu. Na taj način još bolje upoznajem današnju modnu publiku zbog čega znam da će ova kolekcija svima biti u srcu. Poznata sam da novitete predstavljam uz neke od najuspješnijih i najljepših dama domaće scene, ali ovaj put nije bilo dvojbe tko će biti glavno lice naše božićne modne priče”, istaknula je Monika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *