Bivša milijunašica odlučila živjeti u kombiju: Trošim 30 dolara dnevno

BIVŠA multimilijunašica Caitlin Pyle odlučila je napustiti luksuzan način života i postati digitalni nomad. Caitlin ima 36 godina i nekada je vodila tvrtku za lekturu, a njezino bogatstvo vrijedilo je četiri milijuna dolara, piše New York Post.

Sa svojim tadašnjim suprugom živjela je u vili na Floridi na osam katova, no nakon razvoda odlučila je preokrenuti svoj život i prodati tvrtku. Svoju vilu s 18 prostorija, za koju je morala plaćati oko 180.000 dolara godišnje za troškove održavanja, sada iznajmljuje putem Airbnb-ja za 25.000 dolara mjesečno. 

Život digitalnog nomada

Caitlin je kupila kombi za 88.000 dolara i uložila dodatnih 102.000 dolara (nešto manje od 94.000 eura) u njegovu obnovu. Sada putuje SAD-om a i isprobava nove aktivnosti poput planinarenja dok istovremeno radi online kao životni trener.  

“Živim život koji sam oduvijek željela” 

“Ovo mi je bila najbolja odluka koju sam ikada donijela. U svom novom životu mogu birati vlastite avanture. Sve to radim kako bih udovoljila svom unutarnjem djetetu.” 

“Prije sam odlazila na nekoliko skupih odmora godišnje. To nije bilo održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara po danu i živim život koji sam oduvijek željela živjeti”, priznala je, dodajući kako se ne planira odreći svog nomadskog života. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *