“3000 eura za ovo?”: Požalila se na hranu u turskom hotelu pa izazvala burne reakcije

TIKTOKERICA koja objavljuje pod profilom @thisonetimeinturkey objavila je snimku u kojoj se požalila na hranu u luksuznom hotelu s pet zvjezdica u Antaliji u Turskoj.

“Hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo biti odmaralište s pet zvjezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan poslužuju istu hranu. Nude juhu za doručak, sireve i šunke. Tu je kajgana pomiješana s rajčicama, mljevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari”, požalila se. 

“Daš 3000 eura, a dobiješ ovo?” 

“Zaista nije dobro, nisam izbirljiva, ali sam gurmanka. A kad potrošite gotovo 3000 eura za odmor i to vam se svakodnevno služi, to je zaista razočaravajuće. Uopće nisam sretna. Ovo jednostavno nije dobro, stvarno nije dobro”, rekla je pa se požalila da neka hrana iz ponude nije svježa. 

“To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak, zaista nije tako sjajno” rekla je i pokazala dva velika lonca juhe, koja je inače tradicionalni turski doručak.  

“Ovo za doručak, ljudi, ovo? Apsolutno ne”, zaključila je pa izazvala burne reakcije. 

“Mislim da si zalutala” 

Naime, u komentarima su se javili brojni tiktokeri koji su joj pisali kako hrana izgleda odlično, ali i prozvali zbog nepoznavanja turske kuhinje i običaja. 

“Pričaš gluposti, izgleda sjajno, ima puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće – upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor”, “Juha je uobičajen izbor za turski doručak, kao kajgana s rajčicom. Mislim da si zalutala” i “Žališ se da je ista hrana svaki dan, a imaš milijun opcija”, neki su od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *